Kaleido gears : 55 stuks. (Turijn : Quercetti, 2014)
De mecanicien in jou wordt wakker. Deze Quercetti Kaleido Gears bouwdoos staat garant voor uren plezier. Het begint met een basis die bestaat uit de in elkaar grijpende platen en steekassen. Je zorgt dat de tandwielen met elkaar verbonden zijn. Zodra je de hendel plaatst in een van de tandwielen en er een draai aan geeft, zal er een kettingreactie plaatsvinden en kan je kijken naar fabelachtige visuele effecten. Elk tandwiel is versierd met telkens een ander ontwerp dat kleur, beleving en creativiteit stimuleert. Kaleido Gears is gemaakt van duurzaam en wasbaar plastic dat zowel veilig als onbreekbaar is. Je ontdekt onbeperkte mogelijkheden en beleeft verrassend veel plezier! De set wordt geleverd met 16 platen, 3 verschillende tandwielen in 3 verschillende maten, 22 steekassen en een hendel. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
3 - 7 jaar