Lenny en zijn kleine vriend - Vernelen, Aag, 1980-; Marjolein Pottie, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
Lenny is de grootste en de sterkste leeuw van het bos. Hij heeft blinkende, scherpe tanden. Toch is Lenny heel erg bang. Hij is bang van het donker, van water, van hoge bomen... Hij is zelfs bang van een piepkleine muis. Maar de piepkleine muis wil graag Lenny's vriend zijn...
Keywords: Bang zijn