Wat hoor ik? - Quatromme, France, ....-; Yuio, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
4. Wat hoor ik?: Voor het slapengaan kiest Emma een verhaaltje over een monster. Een monster dat kreunt en gromt. Maar Emma is niet bang. Als mama de kamer uitgaat en de kamer helemaal donker is, hoort Emma wel gekke geluiden. Geluiden zoals kreunen en grommen …
Keywords: Slapen