Praatplaatjes : om te filosoferen met kleuters en alle andere soorten mensen. (Groningen : Filosofiejuf, 2014)
Met de praatplaatjes kan je met jonge kinderen over 48 onderzoeksvragen filosoferen. In de gebruiksaanwijzing worden drie werkvormen beschreven. Op de website filosofiejuf.nl kan je een lesbrief downloaden over het gebruik van de praatplaatjes bij creatieve denkoefeningen.
Vanaf 3 -5 jaar