Het zieke vliegtuig - Van Beelen, Adri, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
10. Het zieke vliegtuig - Adri van Beelen (humor, avontuur) Michiel schrikt zich een hoedje wanneer zijn beschuit plots tegen hem spreekt. De jongen blijkt het ‘negende zintuig' te hebben, waardoor hij met voorwerpen kan spreken. Als hij zijn tante mee gaat afhalen op de luchthaven, vertelt een vliegtuig hem over een ernstig defect. Als hij opstijgt, zal hij neerstorten! Zal iemand Michiel geloven?
Met tekeningen van Dave Vanroye
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad