Tante Sofie - Bilardie, Ingrid, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
9. Tante Sofie - Ingrid Bilardie (meeleef) met tekeningen van Katrien Van Schuylenbergh Wessels tante Sofie is jarig. Op haar feestje is iedereen erg voorzichtig, want tante Sofie heeft kanker. Als de kleine Jolie plots verdwenen is, wordt tante Sofie weer even de stoere politieagente die ze vroeger was. Al heeft ze dit keer Wessels hulp nodig…
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad