Goed gekozen! - Tibi, Marie, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
Marie Tibi Wanneer ze in de bijzondere familie van Lola Pinson iets nodig hebben, kunnen ze bij iedereen terecht. Of ze nu voor oma, broer of opa kiezen, het is sowieso de juiste keuze. In het nieuw samengesteld gezin van Lola is iedereen welkom en je wordt met open armen ontvangen. De vakantie is dan ook het ideale moment voor een buitengewone familiereünie …
Leesniveau: AVI 6 - AVI E5