Gillis en de ooievaar - de Vos, Cora, 1949- (Averbode : Averbode, 2019)
8. Gillis en de ooievaar Cora de Vos Gillis wil zijn mama helpen in het huishouden. Hij slentert over de markt om spulletjes voor haar op te halen. Daar wordt hij gevraagd om een ooievaar naar de stal te brengen en hem te voederen met stro en hooi. Hij doet zijn taak zo goed dat hij wordt aangesteld als oppasser van de ooievaar.
Leesniveau: AVI M5 - AVI 6