Een gat in de tijd - Cobben, Margriet, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
8. Een gat in de tijd - Margriet Cobben (historisch, middeleeuwen) met tekeningen van Joris Snaet Bij een museumbezoek krijgt Robbe een klap tegen zijn hoofd, waardoor hij in het verleden belandt. Als schildknaap moet hij een ridder dienen op een middeleeuws toernooi. Maar dan ontdekt Robbe een complot.
Met tekeningen van Joris Snaet
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad