Cafuné - Raes, Barbara, ....- (Gent : Academia Press, 2017)
Cafuné is een pleidooi om rituelen in onze westerse samenleving opnieuw de plaats te geven die ze verdienen. Het is het verslag van een zoektocht naar zingeving en vertroosting waarin velen zich kunnen herkennen. Een voorzichtig ontrafelen van het gebied waar kunst, zorg en rituelen elkaar ontmoeten en versterken.
Karakters : filosofie en literatuur in zakformaat - Bespreking van aspecten van doelbewuste domheid, bedreven door de overheid.