Ik weet niet, dus ik ben : zoektocht en strijd van een Nieuwe Held - De Man, Lucas, ....- (Gent : Academia Press, 2018)
In dit essay gaat Lucas De Man dieper in op de bedreigingen van het menselijke in tijden van angst en algoritmes en pleit hij voor de kracht van het niet weten en het niet moeten.
Karakters : filosofie en literatuur in zakformaat - Bespreking van aspecten van doelbewuste domheid, bedreven door de overheid.