Oprecht kwetsbaar - El Kaoui, Rashif, ....- (Gent : Academia Press, 2018)
Rashif El Kaoui schreef een kort verhaal over de zoektocht naar waarheid in een tijd waarin we steeds meer beseffen dat we de realiteit altijd filteren, terwijl we niet alleen anderen maar ook onszelf voorliegen.
Karakters : filosofie en literatuur in zakformaat - Bespreking van aspecten van doelbewuste domheid, bedreven door de overheid.