Allemaal gaga - Hessels, Joris, ....-; Van Malder, Dominique, ....- (Gent : Academia Press, 2018)
Met hun mobiele radiostudio in een omgebouwde caravan verblijven acteurs Joris Hessels en Dominique van Malder op verschillende locaties. Daar aangekomen kunnen de plaatselijke bewoners hun favoriete plaatjes aanvragen. Zo ontstaan persoonlijke verhalen over waarom deze muziek een bijzondere plaats heeft ingenomen in het leven van de aanvragers.
Karakters : filosofie en literatuur in zakformaat - Bespreking van aspecten van doelbewuste domheid, bedreven door de overheid.