Bij ons : drie verhalen over afscheid, afstand en achterklap - Volders, Sien, ....- (Gent : Academia Press, 2019)
Naar aanleiding van KORT.2019, het Gentse literatuurfestival over het korte verhaal, schreef Sien Volders een 'Karakter'. Prikkelende literatuur in zakformaat, met drie fonkelnieuwe verhalen. Een jongen worstelt met herfstige rouw, een grootmoeder zoekt naar wat vanop afstand al dan niet gezegd kan worden en een jonge arbeidsmigrant komt in een kerstverhaal terecht.
Karakters : filosofie en literatuur in zakformaat - Bespreking van aspecten van doelbewuste domheid, bedreven door de overheid.