Schuld en boete : graag zonder blinddoek - Walter Van Steenbrugge, ....- (Gent : Academia Press, 2017)
De kritiek op ons strafrecht klinkt steeds luider. Maatschappelijke evoluties hebben het leven door de jaren heen veranderd, terwijl de wetgever achtergebleven is. Schuld en boete. Graag zonder blinddoek is een pleidooi voor meer visie en verlichte ideeën. Na meer dan 200 jaar is Vrouwe Justitia aan een grondige facelift toe.
Karakters : filosofie en literatuur in zakformaat - Bespreking van aspecten van doelbewuste domheid, bedreven door de overheid.