Denkdobbelen. ([s.l.] : FilosofieJuf, 2016)
Het spel Denkdobbelen kun je gebruiken om verhalen en gedichten te verzinnen, lekker te fantaseren, toneelstukjes te bedenken, gekke vragen te maken om samen over na te denken, tekenideeën te krijgen en nog veel meer. Op het bordspel staan vier gedachtenwolken waar je woorden op kunt schrijven met whiteboard stift. Deze kun je ook weer makkelijk uitvegen. De woorden in de wolkjes vormen samen een zin of een vraag. Je stelt deze zinnen of vragen samen door te dobbelen met de dobbelstenen. Het is ontzettend grappig om te doen en ook nog leerzaam. OP de bijbehorende website www.denkdobbelen.nl worden steeds nieuwe spelmogelijkheden toegevoegd. Je kunt daar ook een video bekijken waarin kinderen met het spel bezig zijn. Het plezier spat ervan af!
Het meest creatieve denk- en doespel met eindeloos veel spelmogelijkheden die de fantasie van kinderen prikkelen - Filosofie Juf 3 - 12 jaar 1 tot 1 spelers Speeltijd: 30 minuten Taal: Nederlands