Veerkracht ondernemers : inspiratiepocket: 10 verhalen over keer op keer vallen en... één keer meer overreind komen. - Tanghe, Edwig, ....-; Verzele, Frank, ....-; Vermeire, Sonia, ....- (S.l. : Edwig Tanghe, 2019)
Ondernemers zijn niet geneigd om veel te klagen over hun tegenslagen of miserie. Iedereen hoort liever de succesverhalen waarmee we ons graag identificeren. Toch kennen we maar bitter weinig ondernemers die er nooit aan hebben gedacht om de handdoek in de ring te gooien. Ze doen het meestal niet en blijven doorgaan danzij de veerkracht die eigen is aan ieder topondernemer.
Keywords: Ondernemen