Sociocratie 3.0 : de businessnovelle die het beste uit mens en organisatie haalt - Cumps, Jef, ....- (Tielt : Lannoo, 2018)
Sociocratie 3.0 is een nieuw, veelbelovend model dat zich snel verspreidt in de internationale managementwereld. Het model helpt teams en organisaties om succesvol samen te werken vanuit gelijkwaardigheid, collectieve intelligentie en een wendbare organisatiestructuur. In deze businessnovelle wordt dit model uitgelegd aan de hand van het bedrijf HRS en haar nieuwe CEO Kris. HRS werd het slachtoffer van haar eigen groei en moet daardoor op zoek naar nieuwe oplossingen. Gelukkig biedt Sociocratie 3.0 een uitweg.
Organisatieleer