Het grote natuur survivalboek voor kinderen - Oxlade, Chris, ....- (Aartselaar : Deltas, 2019)
Wil je de wildernis verkennen en spannende avonturen beleven in de natuur? Sla dan snel dit boek open en kom te weten hoe je een echte survivalexpert wordt! Je ontdekt alles over de vele vaardigheden die een avonturier moet hebben, zoals… - een schuilplaats bouwen - een vuurtje maken zonder lucifers - wonden verzorgen - water en voedsel vinden - het weer voorspellen - een kompas gebruiken ... en nog veel meer! Waar wacht je nog op? Pak je survivalkit en trek de vrije natuur in!
Keywords: Vrije tijd