Slimme non-fictie schrijven : van droom tot boek - Buelens, Marc, 1949- (Leuven : LannooCampus, 2019)
Slim is trendy. Vanuit een slimme auto bel je handenvrij met een slimme telefoon, terwijl je van de ene slimme stad naar de andere rijdt. Wie aan slim denkt, denkt aan digitaal. Kan een boek, opgebouwd uit papier, inkt en lijm ooit smart zijn?En wat met slimme vakboeken? Zijn die niet altijd beschrijvend en saai? Wel integendeel. 2 experts ter zake, ervaren auteur en uitgever, helpen jou op weg naar een inspirerend vakboek. Ik ben een bestseller doorprikt mythes over schrijven, klaart misverstanden over publiceren uit en hakt de belangrijkste auteursknopen door.
Schrijftechnieken