Krachtige SEO - Vermeire, Frederik, ....- (Brugge : Die Keure, 2019)
SEO is not dead. Dat is de mythe die auteur en SEO-geek Frederik Vermeire uit de wereld wil helpen. Want: kleine aanpassingen aan websites maken een groot verschil in de manier waarop een website in een zoekmachine verschijnt, je kan met SEO voor bepaalde zoekwoorden jouw concurrenten uit de strijd slaan in zoekmachines, SEO is een zegen voor de consument: de zoekresultaten blijven natuurlijk. Kortom: SEO is krachtig. Je kan er zelfs duizenden bezoekers mee naar je website leiden. Maar krachtige SEO, hoe doe je het (goed)? En niet onbelangrijk: hoe maak je SEO meetbaar? Dat is wat je in dit boek zal ontdekken.
Keywords: digitale marketing