Wat is onderzoek? : praktijkboek voor methoden en technieken - Verhoeven, Nel, 1961- (Amsterdam : Boom, 2018)
Het is belangrijk dat uw studenten leren om een betrouwbaar antwoord te vinden op (onderzoeks)vragen. Uiteraard begint dat bij oefenen met onderzoek doen. Wat is onderzoek? biedt een complete en heldere inleiding op kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden.
Keywords: Kwalitatief onderzoek; Kwantitatief onderzoek