Leisure! : inleiding in de vrije tijd - Mulder, Martijn, ....- (Bussum : Coutinho, 2019)
Een helder en toegankelijk overzicht van ons vrijetijdsgedrag en de leisuresector. Voor studenten van opleidingen op het gebied van vrije tijd (leisure), sport, toerisme, media en cultuur.
Keywords: Vrije tijd