Verkopen is meer dan een werkwoord : rendabel verkopen zonder zelf verkocht te zijn - De Smet, Pieter, ....- (Leuven : Acco, 2017)
Met minder inspanningen meer salesrendement realiseren. Het is een uitdagend doel. Hoe maak je die doelstelling werkelijkheid? Pieter De Smet verwoordt zijn bevindingen en vele tips in deze inspirerende salesbijbel. Theoretische modellen en begrippen behandelt hij meer dan ooit vanuit een praktische invalshoek. Het vinden, analyseren, beheersen en beheren van de expliciete en impliciete behoeften van de (potentiële) klant vormt de rode draad. De consumer wordt prosumer! Hij toont aan dat de hedendaagse verkoper vaak een commerciële sadomasochist is: de salespersoon spreekt en handelt (te) onbewust, met als direct resultaat dat zijn hoofddoel, namelijk verkopen, moeilijk of nooit gerealiseerd wordt. Hij pijnigt daarmee zichzelf én zijn (potentiële) klant …
Keywords: Verkooptechnieken