Compleet commercieel - Bulcke, Antoon, ....- (Meulebeke : Uitgeverij Bibliodroom, 2019)
Binnen alle afdelingen van een bedrijf is sales erg cruciaal. Sterk verkopen zorgt voor zakelijk succes en financiële rust. Integrale VerkoopZorg biedt ondernemers een gestructureerde en degelijk onderbouwde visie op het verkoopgericht aansturen van een organisatie. Een aanpak waarbij de commerciële spirit de salesafdeling overstijgt; elke medewerker verkoopt mee. Dit boek reikt ideeën aan om resultaatgericht te optimaliseren. Antoon Bulcke studeerde Politieke en Sociale Wetenschappen en Organisatiepsychologie aan de KUL en begeleidt reeds meer dan 35 jaar bedrijven in verkoopmanagement. Zijn kennis en ervaring combineert hij met doeltreffende en vlot inzetbare technieken.
Keywords: Verkooptechnieken; Verkopen