Focus aan/uit : dicht de 4 concentratielekken en krijg meer gedaan in een wereld vol afleiding - Tigchelaar, Mark, ....-; De Bos, Oscar, ....- (Amsterdam : Spectrum, 2019)
Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft doortollen. Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe. Op de lange termijn vergroot het zelfs de kans op een burn-out. Bestsellerauteur Mark Tigchelaar laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu. Rust, overzicht en controle.
Bestsellerauteur Mark Tigchelaar brengt de focus terug in je leven - Mensen willen meer focus krijgen in hun leven.Mark Tigchelaar - concentratie - geheugen