Rekenen 31x anders : werkvormen voor plezier in rekenen - Vliegenthart, Madeleine, ....-; Schoonen, Ellen, ....- (Meppel : Ten Brink, 2018)
Dit boek bevat werkvormen voor rekenen die gebruikt kunnen worden om leerlingen meer plezier te laten krijgen in rekenen. Rekenen komt in het dagelijks leven overal terug. Bijvoorbeeld bij het boodschappen doen, bij het lezen van de krant, bij het afsluiten van een abonnement voor je mobieltje en bij het koken. Dit boek wil leerlingen op een zelfde praktische en speelse manier aan het rekenen zetten. De werkvormen zijn bruikbaar in bovenbouw PO, VO en in het MBO. De complexiteit van de te gebruiken getallen, vormen en beschikbare gegevens bepalen de moeilijkheidsgraad van een werkvorm.