Praktische grammatica Frans : leer- en oefenboek - Funke, Micheline, ....- (Amsterdam : Intertaal, 2017)
Basisgrammatica Frans, raadpleging in het Nederlands, doelgroep: beginnners en halfgevorderden (niveau A1 tot en met B1 van het ERK) Licentie-uitg. van: Grammatik : kein Problem Französisch
Franse spraakkunst