Morning medicine : elke ochtend is een nieuw begin - Heijligers, Angélique, ....- (Amsterdam : Lev., 2019)
In 2017 maakte Angélique Heijligers haar allergrootste droom waar: ze ging wonen en werken in LA. Maar alles achterlaten en verhuizen naar de andere kant van de wereld betekende ook afscheid nemen van alles wat vertrouwd en dierbaar was, wat leidde tot momenten van eenzaamheid en soms ook heimwee. Dat alles bij elkaar bleek de trigger voor een sombere periode waarin ze opzag tegen het begin van een nieuwe dag. Om zichzelf daaruit te halen ontwikkelde ze een ochtendritueel, dat werkte als een medicijn. Het hielp Angélique om weer de lichte kant van het leven te zien en volop te genieten van het leven van haar droom. Met het zevendaagse ochtendritueel van Morning Medicine is contact maken met jezelf het eerste wat je 's ochtends doet. Vervolgens verbind je jezelf met de unieke waarden van de ochtend: met nieuwe ogen naar de wereld kijken, een heldere geest, hoop, een nieuw begin. Want zolang je zelf heel goed weet wie je bent en waar je met je leven naartoe wilt, blijf je verankerd met jouw eigen realiteit. Voordat je wordt meegetrokken in de waan van de dag, besteed je eerst tijd en aandacht aan jezelf, je lichaam en mindset en maak je contact met de natuur.
Zelfontplooiing