Breinvriendelijk werken : werk stressvrij via simpele breinprincipes - Duijts, Frans, ....- (Alphen aan den Rijn : Vakmedianet, 2019)
BREINVRIENDELIJK WERKEN Heb je, zoals veel mensen in hedendaagse ondersteunende functies, te veel te doen en te weinig tijd? Ontdek in dit leuke boek gemakkelijk toe te passen breinprincipes om optimaal te blijven functioneren in een drukke, veeleisende omgeving. Breintrainer Frans Duijts, bekend van televisie waar hij onder anderen Katja Schuurman geheugentraining gaf, neemt je mee op reis door het brein. Enkele jaren terug liep Frans bijna tegen een burn-out aan, maar wist snel de regie terug te nemen door zijn werkwijze om te gooien en voortaan te werken volgens de ‘regels' van het brein. Eet jij je lunch weleens achter je pc of neem jij soms werk mee naar huis? Dan is dit een mooi moment om nu dit boekje te lezen en de controle over je tijd, je werk en je leven terug te nemen!