Tegenwoordig heet iedereen Sorry - Moeyaert, Bart, 1964- (Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2019)
Bianca is een meisje met een gebruiksaanwijzing, vindt haar moeder, die al genoeg te stellen heeft met Bianca's broertje. Bianca is onhandelbaar. Dat zegt haar vader. Hij is naar een woongroep verhuisd en heeft zijn dochter liever niet elk weekend op bezoek.