Delta nova : wiskunde A-stroom : leerwerkboek - Carmeliet, Christel, ....- ([s.l.] : Plantyn, 2019)
Delta Nova is meer dan een leerwerkboek. We bezorgen je graag extra materialen waarmee we jou als leerkracht ondersteunen. Toetsen, handleiding, online oefeningen … We maken van Delta Nova een volledig pakket zodat jij je kan concentreren op je leerlingen.