Epic : geschiedenis A-stroom 2, [leerwerkboek] / Sophie Bollen, Pieter Bruyland, Tom De Wolf [und 4 weitere] - Bollen, Sophie, ....-; Bruyland, Pieter, 1984-; De Wolf, Tom, ....- ([Antwerpen] : Plantyn, 2021)
Met deze splinternieuwe methode duik je samen met je leerlingen op een actieve manier in het verleden. Epic is meer dan een leerwerkboek. Toetsen, handleiding, online oefeningen … We maken van Epic een volledig pakket zodat jij je kan concentreren op je leerlingen. - geschiedenis ; secundair onderwijs
Keywords: Schulbuch; Aufgabensammlung