Let's connect : 1 A-stroom : leerkrachtenboek - De Wulf, Greet, ....- ([s.l.] : Plantyn, 2019)
In 2019 lanceren we voor het 1e jaar A-stroom Let's Connect, de opvolger van Connect. Communicatief, fun en met nog meer differentiatiemogelijkheden. Met deze vernieuwde reeks daag je je eerstejaarsleerlingen uit om te spreken, in gesprek te gaan, te schrijven… in betekenisvolle situaties. Je leerlingen krijgen alle kansen om hierbij maximaal te groeien dankzij een doordacht uitgewerkt differentiatietraject. Je kan in het eerste jaar aan de slag met Let's Connect 1 - 1 lesuur Let's Connect 1 - 2 lesuren Let's Connect is meer dan een leerwerkboek. Toetsen, handleiding, online oefeningen … We maken van Let's Connect een volledig pakket zodat jij je kan concentreren op je leerlingen.