Shuffle : leerwerkboek Engels : 1e graad A-stroom. (Brugge : Die Keure, 2019)
Shuffle is een hedendaagse methode Engels voor de 1e graad A-stroom en de 2e en 3e graad ASO. Shuffle is toe aan een nieuw jasje. De komende jaren wordt de methode opgefrist en aangevuld met veel nieuw lesmateriaal met bijhorende opdrachten.
Keywords: Engels -- Secundair onderwijs