Kloklezen : spelen en leren. (Turnhout : Cartamundi, 2016)
Tijd om spelenderwijs alles over de klok te leren! Met dit spel oefen je het lezen en benoemen van zowel analoge als digitale klok en dit voor de kwartieren, halve uren en uren. Draai zelf aan de wijzers of gebruik de digitale variant en win de meeste kaarten. Maar vergeet niet: de tijd gaat snel, gebruik hem wel!