Shoot! : fotograferen met Zilverblauw - Wijnen, Anki, ....- (Utrecht : Uitgeverij Snor, 2019)
Foto's maken kan iedereen, maar echt mooie foto's, hoe maak je die? Anki Wijnen van @Zilverblauw, weet hoe je plaatjes schiet die sprankelen en die je raken. Waarop ogen twinkelen, eten er net zo goed uitziet als het smaakt (of beter!) en een middag in het bos iets weg heeft van een sprookje. In deze herziene versie van Shoot! geeft Anki haar fotografiegeheimen prijs. Zonder ingewikkelde technische termen, maar met heldere uitleg, leuke opdrachten, de nieuwste informatie over fotografie en véél nieuwe inspirerende beelden.
Keywords: Fotografie