Antwoorden op agressie en grensoverschrijdend gedrag : praktijkboek voor onderwijs, zorg en welzijn - Dupont, Veerle, ....-; Taghon, Geert, ....- (Kalmthout : Pelckmans Pro, 2019)
Dit boek biedt een leidraad voor iedere professional (in opleiding) die meer grip wil krijgen op agressie en grensoverschrijdend gedrag in de dagelijkse praktijk van het onderwijs, de zorgsector en het welzijnswerk.
Keywords: Agressie; Grensoverschrijdend gedrag