Doe waar je blij van wordt! - Verstegen, Anne, ....- (Rosmalen : Verstegen, 2019)
'Doe waar je blij van wordt!' is een boekje dat je leven verandert. Op een eenvoudige en heldere manier maakt het je ervan bewust hoe leuk en belangrijk jij bent! Simpelweg door het te lezen, laat dit boekje je weer herinneren dat de liefde voor jezelf van grote invloed is op je liefde voor anderen. Want vaker iets doen waar je blij van wordt, laat je stralen en daarmee maak je de wereld telkens een beetje mooier... Lees het, geef het of ontvang het als een mooi cadeau.
Keywords: Persoonlijkheid ; zelfontplooiing