Creative Belgium Awards : the book 2019 - Mortier, Jens, ....-; Goffeau, Guido, ....-; Goldwasser, Jeremie, ....- (Tielt : LannooCampus, 2019)
Creative Belgium reikt voor de 36ste keer awards uit voor de beste campagnes rond advertising, design en digitale communicatie. Dit boek verzamelt de strafste creaties gemaakt door Belgische creatieven, van bedenkers over designers tot producers. Laat je inspireren door de meest kleurrijke, originele, grappige en uitdagende werken die je ongetwijfeld niet onberoerd laten. The book is een jaarlijks eerbetoon aan de kracht van onze internationaal gerenommeerde reclamegoeroes.