Inleiding groepsdynamica - Alblas, Gert, ....-; Vos, Willem, ....- (Groningen : Noordhoff, 2017)
Inleiding Groepsdynamica van Gert Alblas en Willem Vos reikt studenten de kennis aan om het gedrag van mensen in groepen te beschrijven, te verklaren en te beïnvloeden. Helder beschreven theorie en herkenbare praktijkvoorbeelden wisselen elkaar af. Alle hoofdstukken sluiten af met oefeningen waarmee de student meer inzicht verwerft in het eigen gedrag in groepen, in de manier waarop groepsleden met elkaar omgaan en in het functioneren van groepen als geheel. Ook kunnen de oefeningen het samenwerken en het overleggen met anderen verbeteren.
Keywords: Gedrag ; groepen