Te jong voor dementie : de strijd van een vijftiger met frontotemporale dementie - Van Spittael, Ingrid, ....- (Baasrode : Het Punt, 2019)
Vormen van verlangen is een zinnenstrelende debuutbundel. Een kleurrijke mozaïek waarvan elk stukje op een zinderende manier over het verlangen naar de ander gaat. Ongeremd. Liefdevol. Passioneel. Soms tongue-in-cheek. Nergens wollig of platvloers. "Ik heb je verlangen nodig. Want in de uitdrukking van je verlangen sluimert de meest sublieme bestaanswijze van lichaam en geest. Je hoeft je niet langer om jezelf te bekommeren want ik zal je op alle mogelijke manieren opvangen en je terugschenken aan jezelf." Andreas Raven toont ons op een overtuigende manier dat erotiek nog altijd op haar mooist is wanneer ze, liefdevol ingebed, in de warmte tussen twee mensen ligt. En hoe hevig verlangen heen en weer kan gaan wanneer ze onbeschaamd wordt uitgesproken. Of, wanneer dat niet gebeurt, gewoon ook gloedvol tussen twee momenten kan blijven hangen als een heerlijke fantasie of een dagdroom.
Keywords: Jong Dementie