Karuba junior : een coöperatief legspel - Dorn, Rüdiger, ....- ([s.l.] : HABA, 2013)
In het spel Karuba Junior van het merk HABA zijn de spelers avonturiers die samen spelen tegen de piraten. Ze gaan schatten zoeken in de jungle van het eiland Karuba. Hoe speel je het spel Karuba Junior? Wie aan de beurt is, trekt een kaart. Als het een padkaart is, kan deze aangelegd worden aan de bestaande weg. Trek je een tijger, dan verspert het beest een weg. Hopelijk vinden jullie samen nog een uitweg. Een ander ongeluk is dat je één van de piraten trekt. In dit geval vaart het schip dichter naar het eiland. Zullen jullie de schatten vinden voor het schip het eiland bereikt?
Karuba Junior is een coöperatief legspel. Het spel is bedoeld voor kinderen van 4 tot 8 jaar.
Doelgroep: 4+