(Ta)alaliens : help de aliens naar een nieuwe planeet - Vermant, Lies, ....- (Kontich : Level 21, 2013)
Educatief bordspel rond taal en spelling. Aan de hand van de aliens leren de kinderen spellen of oefenen ze nieuwe woordenschat in. Dankzij het spelenderwijs leren wordt oefenen leuk! De leerinhoud is afgestemd op de verschillende leerplannen maar niet methodegebonden.
Oefenspel taal en spelling.
Doelgroep: 6+; 2 tot 4 spelers ; duurtijd tussen 30 en 45 min