De blauwe draad - Berger, Olga Maria, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
De oma van Dieneke en Bas wordt bestolen. Broer en zus proberen samen met hun rat Yoek de dader op te sporen, die een blauwe draad heeft achtergelaten in oma's flat.
Met tekeningen van Stieven van der Poorten
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad