Naar een nieuw begin - Nederlof, Bianca, 1980- (Averbode : Averbode, 2019)
Naar een nieuw begin - Bianca Nederlof (scifi) De wereld wordt getroffen door een buitenaards virus. Devin wil naar Brugge, om erachter te komen of zijn moeder en zusje nog leven. Maar de tocht is gevaarlijk en vol risico's..
Met tekeningen van Simon Spruyt
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad