Ruilhandel - Westerkamp-Leisink, Carolijn, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
Ruilhandel - Carolijn Leisink (meeleef) Mimi wil dolgraag een hondje redden van het asiel, maar haar moeder heeft geen geld voor een huisdier. Samen met haar vriendinnetje gaat Mimi het spelletje ‘ruilhandel' spelen, in de hoop de pup te kunnen ruilen voor iets waardevols.
Met tekeningen van Mirjam Plettinx
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad