Mijn nacht bij King of Toys - Artigue, Julien, 1981- (Averbode : Averbode, 2019)
Mijn nacht bij King of Toys Julien Artigue – illustraties: Riff Stiekem een nacht doorbrengen in de coolste speelgoedwinkel van de stad. Wie droomt daar niet van? Bastiaan en Tom doen het echt! Het wordt een wilde, avontuurlijke nacht ...
Leesniveau: AVI M5 - AVI 6