Papa Pepperoni - de Vos, Cora, 1949- (Averbode : Averbode, 2019)
Cora De Vos – illustraties: Stieven Van der Poorten Mario's vader maakt worsten. Vandaar zijn bijnaam Papa Pepperoni. Hij is gepassioneerd door zijn job en kan zijn werk maar moeilijk loslaten. Maar dan wint hij een prijs. En hij neemt het hele gezin mee op vakantie. Helaas zijn ook daar de worsten en salami's niet ver weg ….
Leesniveau: AVI M5 - AVI 6