Het mysterie van Schemermeer : Nachtwacht - De Braeckeleer, Nico, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
Het Mysterie van Schemermeer (Nachtwacht) Nico De Braeckeleer (Studio 100) Na een feest bij de Hoge Raad keren Vlad, Keelin en Wilko terug naar het dorpje Schemermeer. Daar aangekomen kunnen ze hun ogen niet geloven. Schemermeer is verdwenen! De Nachtwachters beseffen al snel dat een wezen Schemermeer van de kaart heeft geveegd. Met de hulp van Vega ontdekken ze dat de magiër Jadukara hele gemeenschappen in kubussen vangt en ze op die manier laat verdwijnen. Zal het de Nachtwachters lukken om Schemermeer te bevrijden?
Leesniveau: AVI E6 - AVI 8